Orange Olive staat altijd open voor een inspirerende
ontmoeting met verfrissende ideeën!

Bram Veldhuis+31 6 53 23 81 23

bram.veldhuis@orange-olive.nl

Linkedin Profiel

Contact info

e: info@orange-olive.nl
bank: 78.13.23.495
kvk: 32112679
BTW: NL 815264859 b.01

Schuttershof 8
5283 WH, Boxtel
Nederland

Boudewijn Tooren+31 6 50 62 53 62

boudewijn.tooren@orange-olive.nl

Linkedin Profiel

Ontmoeten

De regisseurs van Orange Olive:

Bram Veldhuis (1971), regisseur & partner

Bram combineert een resultaatgerichte no-nonsens aanpak met “out of the box” denken. Daarnaast omschrijft hij zichzelf als provocatief en weet hij mensen dan ook vaak wakker te schudden. Daarmee voert Bram trajecten uit die regelmatig leiden tot spraakmakende doorbraken. Als regisseur voert Bram al sinds 1993 projecten uit voor diverse opdrachtgevers. Eerst vooral in de Automotive sector, maar de laatste jaren steeds meer op het vlak van inrichting van groene (openbare) ruimte. Zo was Bram regisseur van het project Groenimpuls binnenstad, waarbij met innovatieve groene oplossingen de binnenstad van Eindhoven aantrekkelijker en leefbaarder is gemaakt. Maar hij is als gebiedsregisseur ook betrokken (geweest) bij verschillende gebiedsinitiatieven: Recreatiegebieden in de Provincie Utrecht, Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, Nationaal Park De Biesbosch en het gebied Zuidpolder (tussen Delft en Zoetermeer). Bram organiseert bottom-up: “als de mensen zich geen eigenaar voelen van een gebied of plan dan is het idee, hoe mooi ook, kansloos”.

Bram woont in Utrecht met Liesbeth en Roos, Gijs en Daan. De belangstelling van Bram is breed. Vooral klassieke automobielen stelen zijn hart.

Boudewijn Tooren (1964), partner & regisseur

Het werkveld van interim- en projectmanager Boudewijn ligt voornamelijk bij lagere overheden. Zijn kracht zit in het bij elkaar brengen van tegenstrijdige belangen omdat juist dat leidt tot vernieuwende concepten en tot goede, tot de verbeelding sprekende, resultaten. “Het is de uitdaging te accepteren dat er andere waarheden kunnen zijn naast de jouwe, ze hoeven niet tot één waarheid te worden geïntegreerd.” Hij is een scherp analyticus: “snel processen doorzien, analyseren, pijn bloot leggen.” De benadering is daarna samen op ontdekking gaan, vaak op onorthodoxe wijze. “Organisaties zijn vaak naar binnen gericht, mensen moeten van hun plek komen. Je moet bewegen voordat je een richting in kunt slaan. Door mensen te enthousiasmeren ontstaat ruimte.”
Boudewijn is nu druk met het regisseren van de activiteiten in de coöperatie Brainport Park.